ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΚΟΡΦΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΑΛΗΣ

Η εταιρεία μας, Κορφου Μεταφορική Μπαλής εξειδικεύεται στο χώρο των μεταφορών νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων ή αλλιώς μεταφορών ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Με δικά μας πρακτορεία σε Αθήνα και Κέρκυρα είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μεταφορές με συνδυασμό κατεψυγμένων, νωπών προϊόντων και φρούτων. Με την πολυετή πείρα μας στις μεταφορές νωπών ή κατεψυγμένων προϊόντων κοινώς γνωστές ως ψυγειομεταφορές μπορούμε και εκτελούμε με απόλυτη ασφάλεια μεταφορές νωπών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, κρεάτων, ψαριών, οπωροκηπευτικών, γαλακτοκομικών και κάθε ψυχρού ή κατεψυγμένου φορτίου από Αθήνα προς Κέρκυρα και αντίστοιχα.

Με εξειδίκευση στον τομέα της ψυγειομεταφοράς παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο στην μεταφορά ευπαθών προϊόντων σε χαμηλή θερμοκρασία – ψύξη, όσο και σε βαθιά ψύξη – κατάψυξη με φορτηγά εξοπλισμένα με σύγχρονο εξοπλισμό.

Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες τροφοδοσίας για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας παραδίδουμε έγκαιρα τα προϊόντα που καλούμαστε να μεταφέρουμε σε άριστη κατάσταση στον πελάτη, αναλλοίωτα και στη σωστή θερμοκρασία.

Στη Κορφου Μεταφορική Μπαλής με τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των οδικών μεταφορών νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων ή ψυγειομεταφορών αλλά και τον σύγχρονο στόλο οχημάτων φορτηγών που διαθέτουμε, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την άμεση και ποιοτική μεταφορά των προϊόντων σας.

Στόχος μας στην Κορφου Μεταφορική Μπαλής… να υπερβούμε τις προσδοκίες σας!

Κατηγορίες νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων που συνήθως μεταφέρουμε:

  • Μεταφορά φρέσκων φρούτων και λαχανικών
  • Μεταφορά γαλακτοκομικών και τυροκομικών
  • Μεταφορά αλλαντικών
  • Μεταφορά κατεψυγμένων προϊόντων

Αν η επιχείρηση σας προμηθεύεται νωπά ή κατεψυγμένα προϊόντα από την Αθήνα τότε στην Κορφου Μεταφορική Μπαλής θα βρείτε το ιδανικό συνεργάτη. Αναλαμβάνουμε την οδική μεταφορά νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων από Αθήνα και Κέρκυρα αντίστοιχα. Αν ενδιαφέρεστε για μεταφορά νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων για την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.