ΣΤΗ ΚΟΡΦΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΑΛΗΣ ΣΑΣ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μικρομεταφορές αντικειμένων και Φορτοταξί σε όλη την Αθήνα και τη Κέρκυρα.

Στη Κορφου Μεταφορική Μπαλής προσφέρουμε με ευελιξία, ασφάλεια και υπευθυνότητα την υπηρεσία φορτοταξί στην Αθήνα και στο νησί της Κέρκυρας. Προσφέρουμε άμεσες και οικονομικές μικρομεταφορές αντικειμένων με μικρότερα οχήματα τύπου βαν.

Με την υπηρεσία φορτοταξί φοιτητές αλλά και κάθε κοινωνική ομάδα που μετακομίζει συχνά εντός Αθηνών αλλά και στη Κέρκυρα, είναι σε θέση να μεταφέρει αντικείμενα άμεσα, υπεύθυνα και πολύ οικονομικά. Η υπηρεσία φορτοταξί της Κορφου Μεταφορική Μπαλής είναι ιδανική για αυτούς που θέλουν να μεταφέρουν για παράδειγμα, ένα έπιπλο, μια κουζίνα, ένα πλυντήριο, ένα ψυγείο και άλλα αντικείμενα από το ένα σπίτι στο άλλο ή από το σπίτι σε κάποια αποθήκη ή για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη μικρομεταφοράς για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες.

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε αναπτύξει ένα εκτενές και ιδιαίτερα αποτελεσματικό δίκτυο φορτοταξί με δικά μας πρακτορεία σε Κέρκυρα και Αθήνα. Εφαρμόζουμε ευέλικτες διαδρομές και συνδυάζουμε την πολυπλοκότητα, την αποδοτικότητα και τις οικονομικές πτυχές για να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας και να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες τους για μεταφορές.

Στόχος μας στην Κορφου Μεταφορική Μπαλής… να υπερβούμε τις προσδοκίες σας!

Η Κορφου Μεταφορική Μπαλής μεταφέρει γρήγορα και με ασφάλεια ό,τι θελήσετε από τον έναν χώρο σε κάποιον άλλον με τα φορτοταξί της, συνήθως μας ζητάτε να μεταφέρουμε αντικείμενα όπως:

  • Καναπέ, Κρεβάτι, βιβλιοθήκη, γραφείο κλπ.
  • Ψυγείο, Πλυντήριο, ηλεκτρική κουζίνα κλπ.
  • Τραπέζια, πίνακες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ.
  • Μόνο κούτες (γυαλικά, βιβλία, μικροπράγματα, μικροσυσκευές κλπ)

Αν ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία φορτοταξί της Κορφου Μεταφορική Μπαλής είτε για σπίτι σας ή την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.