ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗ ΚΟΡΦΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΑΛΗΣ

Η Κορφου Μεταφορική Μπαλής αναλαμβάνει μεταφορές ξηρού φορτίου με ανοιχτές πλατφόρμες ή κουρτίνες με ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα οχήματα από Κέρκυρα προς Αθήνα και από Αθήνα προς Κέρκυρα. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις πάσης φύσεως μεταφορές ξηρού φορτίου στον άξονα Κέρκυρα-Αθήνα, καλύπτοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος των μεταφορικών αναγκών των επιχειρήσεων της Κέρκυρας. Η εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά ξηρού φορτίου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά διαφόρων εμπορευμάτων με συνέπεια, ασφάλεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές του χώρου! Μπορούμε να καλύψουμε μεταφορές ξηρού φορτίου full truck από Κέρκυρα προς Αθήνα και αντίστροφα ή μεταφορά μερικού φορτίου.

Παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών καθώς και μεγάλο εύρος εξατομικευμένων επιλογών με σκοπό να προσαρμόσουμε την εκάστοτε μεταφορά ξηρού φορτίου στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Μπορείτε να επιλέξετε είτε παραλαβή από τα πρακτορεία μας σε Αθήνα και Κέρκυρα είτε να ζητήσετε παράδοση μέχρι την περιοχή στην οποία βρίσκεται ο τελικός σας προορισμός σε Αθήνα και Κέρκυρα.

Στόχος μας στην Κορφου Μεταφορική Μπαλής… να υπερβούμε τις προσδοκίες σας!

Βρισκόμενοι πάντα κοντά στους πελάτες μας και σε στενή επικοινωνία με τη μικρή ή την μεγάλη επιχείρηση, ένας συνεργάτης μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, ώστε να ακούσει τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να εκτιμήσουμε δωρεάν τις μεταφορές ξηρού φορτίου που θα χρειαστείτε και να σας δώσουμε την οικονομική προσφορά μας.