Κορφου Μεταφορική Μπαλής, η δική σας Μεταφορική Εταιρεία με 53 χρόνια τεχνογνωσίας στις οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, δομικών υλικών, ξηρού φορτίου αλλά και στις μεταφορές νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων από Κέρκυρα προς Αθήνα και από Αθήνα προς Κέρκυρα.
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς και προσφέρουμε τα τελευταία 53 χρόνια ποιοτικές υπηρεσίες με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό συνδέοντας την Κέρκυρα με την Αθήνα σε καθημερινή βάση.

Με 2 πρακτορεία για την δικής σας καλύτερη εξυπηρέτηση, η Κορφου Μεταφορική Μπαλής είναι πάντα δίπλα σας με αξιόπιστες λύσεις στην μεταφορά και διακίνηση εμπορευμάτων αλλά και στις μετακομίσεις. Σαν οικογενειακή επιχείρηση, πιστεύουμε στη σημασία της δημιουργίας ενός οικογενειακού μοντέλου περιβάλλοντος εργασίας για αυτό και στη Κορφου Μεταφορική Μπαλής έχουμε ως γνώμονα το στόχο για την επίτευξη ενός ανταγωνιστικού και δίκαιου χώρου απασχόλησης και της παροχής ίσων ευκαιριών στους εργαζομένους μας. Η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας ξεκινά από τον πυρήνα μας, τους υπαλλήλους μας, οι οποίοι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας για παραπάνω από μισό αιώνα. Η κουλτούρα μας τους ενθαρρύνει να είναι δημιουργικοί, καινοτόμοι και θετικοί.

Οι Αξίες μας

Προτεραιότητα μας είναι η αρτιότερη παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, προσφέροντας συνέπεια, ασφάλεια και σεβασμό. Φέρνουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας με σιγουριά και υπευθυνότητα. Για υπεύθυνες και ασφαλείς μετακομίσεις από και προς την Αθήνα με βάση την Κέρκυρα, σε ανταγωνιστικό κόστος, απευθυνθείτε στην μεταφορική μας εταιρεία!

ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Οι πελάτες μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο επίκεντρο της επιχείρησης μας. Οι καθημερινές μας δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με απώτερο σκοπό να ενδυναμώσουν την καθημερινή λειτουργία των πελατών μας και να διασφαλίσουν υπεύθυνα τους στόχους της εφοδιαστικής τους αλυσίδας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δεσμευόμαστε στην παροχή υπηρεσιών μεταφορών και μετακομίσεων υψηλής ποιότητας. Τηρούμε τις από κοινού συμφωνηθείσες απαιτήσεις των πελατών μας και επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών στην καθημερινή μας εργασία.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Όλες οι επιχειρηματικές μας πρακτικές ήταν, είναι και θα είναι ηθικές, ειλικρινείς και δίκαιες. Υποστηρίζουμε τη φήμη μας στην αγορά για την ακεραιότητα μας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Προσαρμοζόμαστε στο καθημερινά μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Μέσω καινοτόμων διαδικασιών και μοναδικών λύσεων, παρέχουμε υψηλή αξία στην εφοδιαστική αλυσίδα των πελατών μας.

Έχετε Ερωτήσεις;     Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρειάζεστε πληροφορίες για μεταφορές τις επιχείρησής σας;